Wir freuen uns über jede Rückmeldung. Ihre Botschaft geht vollkommen anonym nur an das Administrator Team. Danke fürs Mitmachen, das zur Verbesserung des Systems oder der Inhalte beitragen kann. ACHTUNG: Wir können an Sie nur eine Antwort senden, wenn Sie ihre Mail Adresse mitschicken, die wir sonst nicht kennen!
unbekannter Gast

Predgovor#

Uvod k didaktičnemu delu#

Interaktivne naloge, testi in samoocenjevanje pri temi pregovori?

Vse to nas prepriča v poglobitev v to temo in preizkus, če sploh smo »fit for fun« na področju pregovorov. Tega do sedaj še sploh nismo videli, kaj šele poskusili ali intenzivno uporabljali. Zakaj pravzaprav ne?

Eden od razlogov je verjetno ta, da do sedaj še nismo izbrskali česa podobnega. No ja, interaktivne naloge za pregovore, vključno s testi in samoocenitvijo v tako koncentrirani in predvsem sistematični obliki, se ne najdejo za vsakim vogalom – oprostite! – v vsakem učbeniku. Pustite se očarati vsem tem vidikom, ki jih boste spoznali pri reševanju nalog. Nekatere naloge Vas bodo popeljale v čisto drugačen SprichWort-svet (»svet pregovorov«), to je v podatkovno bazo in vam predstavile nadaljnje čare pregovorov.

Ko se boste (Uvod je pred nalogami!) pri nalogah miselno razigrali, kaj zanimivega odkrili in se pri tem (še) kaj naučili, lahko to delite s SprichWort-Community. Torej, veselo na delo in obilo zabave pri tem!

Vaš SprichWort-Team!